Responsibilities:
- Designing new recipes, planning menus, and selecting plate presentations.
- Plan & purchase all food items necessary to prepare meals according to the current menu.
- Strictly follow the HACCP procedure.
- Supervise and coordinate activities of cooks and workers engaged in food preparation.
- Demonstrate new cooking techniques and equipment to staff.
- Manage food costing, controls, and compliance.
- Hiring and training kitchen staff.
Requirements:
- More than 5 years of experience as a chef in a brand hotel.
- Strong culinary background, with the demonstrated ability to stay current with new culinary trends.
- Knowledgeable in current food trends.
- Culinary degree a plus.
- Strong organizational skills.
- Excellent communication and problem-solving skills.
Candidates are requested to send their Application Forms/CVs to hr@hi-baku.com
Oxşar vakansiya siyahısı:
Xalq Bank “Şirvan” filialının Müştəri xidməti Şöbəsi (Kredit istiqamətində) vəzifəsi üzrə vakansiya elan edir. ...
Xalq Bank "Zaqatala" filialının Müştəri xidməti Şöbəsi (Kredit istiqamətində) vəzifəsi üzrə vakansiya elan edir. ...
Xalq Bank "Yevlax" filialının Müştəri xidməti Şöbəsi (Kredit istiqamətində) vəzifəsi üzrə vakansiya elan edir. ...
Azərbaycan Hava Yolları QSC Azəraeronaviqasiya İngilis dili üzrə təlimatçı vəzifəsi üzrə vakansiya elan edir. ...
Xalq Bank “Gəncə” filialının Ekvayrinq xidməti üzrə regional təmsilçisi vəzifəsi üzrə vakansiya elan edir. ...
Courtyard by Marriott BAku Qabyuyan vəzifəsi üzrə vakansiya elan edir. ...